Naja Marie Aidt: Øvelser i mørke (2024)

Naja Marie Aidt: Øvelser i mørke (2024)God bog! Jeg har læst en håndfuld af Naja Marie Aidts andre bøger, og de er allesammen gode, og de er også hårde, sørgelige, svære eller med en snert af noget ondt.

Sådan er det også med Øvelser i mørke, men den er anderledes fordi det smertefulde ligger i fortiden, og fortællingen lister lidt rundt om det der gør mest ondt i stedet for at tæske løs på det i nutid. Det fungerer også godt!

Nu er det svære nemlig blevet til traumer – både tilbage fra barndommen og fra en nylig voldsom begivenhed – for den 58-årige fortæller. Hun går i terapi for at komme videre i sit liv, og vi får lov at følge med hende. Det er svært, det går langsomt, men det går den rigtige vej.

Imens hun lever sit liv i nutiden på godt og ondt, ser hun tilbage på hvad hun er blevet udsat for som barn, som ung og i sine voksne år – og forsøger at finde en måde at leve med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.