Douglas Coupland: All Families are Psychotic (2001)

Denne bog er et sted mellem dårlig og middelmådig. JPod var ellers meget god, men det her er sådan en bog der får mig til at tvivle på om det er værd at læse Coupland længere. Engang var han ret underspillet, så blev han meget religiøs – og nu er han på enhver måde overspillet.

Her handler det om en familie (ja, psykotisk) der i løbet af nogle få døgn kommer ud for meget mere end de fleste kommer ud for i løbet af et helt liv. De fleste ting er dårlige, og det er for det meste deres egen skyld. Men – og dette er ifølge bogens bagside sådan lidt pointen – alligevel holder man af dem, eller sådan noget. Som det meget tagline-agtigt formuleres på bogens sjettesidste side:

Her own family looked so . . . damaged besides the Brunswicks, and yet they were – well, they were her family.

Altså helt ærligt! Bogen er i bedste fald lidt underholdende og i værste fald bare spild af tid. Men nu står den på Helle Helle – det glæder jeg mig til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.