Søren Ulrik Thomsen: Det værste og det bedste (2002)

Søren Ulrik Thomsen: Det værste og det bedste (2002)Det her er bare så godt. Jeg blev mindet om den fordi Lene for et halvt år siden skrev en liste over ti bøger hun til enhver tid kunne anbefale, og der var den med. Selv købte jeg Det værste og det bedste lige da den udkom for – ja, ni år siden – og jeg tænker stadig på det som hans “nye” digtsamling. Nu genlæste jeg den lige og blev igen så glad for den.

Det er digte der skiftevis handler om “det bedste” og “det værste” i forskellige former – fra det meget konkrete til det meget abstrakte og fra det småsjove til det voldsomt alvorlige. Rytmen og fornemmelsen af ordene i munden er lækker og holder i hvert fald stadig efter ni år.

3 thoughts on “Søren Ulrik Thomsen: Det værste og det bedste (2002)

  1. Der kommer en ny digtsamling af SUT 1.marts!!!!!!!!!!! Se informeren i dag.

  2. Ja, det er superfedt – det er også på forsiden af Politiken. Glæder mig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.