Bjarne Kim Pedersen: Køreplan (2009)

Bjarne Kim Pedersen: KøreplanDet var noget af en skuffelse da jeg for nylig opdagede at min aldeles enestående idé om at skrive sure haikudigte om trafik slet ikke var så unik. En på ingen måde funky fynbo med fuldskæg og cowboyhat er efter alt at dømme kommet mig i forkøbet med noget så moderne som en sms-udgivelse af haikudigte om trafik. Jøsses!

Og det værste er endda at de ikke er dårlige. Et af dem lyder for eksempel:

Fynbussen kommer
aldrig mere til tiden
kollektiv nedtur

Min eneste trøst er at de slet ikke er så vrede som mine egne Trafikhad-tweets – de fleste er faktisk søde og positive. Men når man tager prisen for værket i betragtning – en flad femmer – må jeg bøje mig og anbefale alle andre selv at gå ind og købe værket på denne side.

3 thoughts on “Bjarne Kim Pedersen: Køreplan (2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.