Julian Barnes: A History of the World in 10½ Chapters (1989)

Jeg kan virkelig ikke anbefale A History of the World in 10½ Chapters. Jeg har i årevis fornemmet at jeg gik glip af noget ved at aldrig at have læst noget af Julian Barnes og købte derfor denne bog og gik til den med et åbent sind. Men ak! Det er absolut en af de bøger man bare burde have lagt fra sig.

Og jeg ved ikke engang helt hvad der er galt. Den er gennemført velskrevet, men på en måde der giver mig kvalme. Er der nogen der kan forklare mig hvorfor?

2 thoughts on “Julian Barnes: A History of the World in 10½ Chapters (1989)

  1. Jeg har ikke selv læst den, men kan kun sige, at sådan er det bare med nogle bøger. De giver én kvalme, er irriterende, prætentiøse og dumme ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.