>Cyclone Bill: den blødsødne tøseblogger

>Den til tider ellers ret husmoderlige Fru Green har for nylig demonstreret et fascinerende og beundringsværdigt trafikhad til et ganske lille barn. I dag gik det op for mig at hun har overhalet mig på trafikhadets store cykelsti.

På Vesterbrogade havde en personbil på forunderlig vis placeret sig på den forkerte led i cykelsti-delen af en fodgængerovergang, så den ikke bare blokerede for fodgængere og cyklister, men også må have skabt en del forvirring da den nåede ud på selve vejen igen. Da jeg kørte forbi den, besluttede jeg at salutere chaufføren med en god gammeldags fuckfinger.

Men så skete det. I højre bagrude så jeg en lille pige – måske fem år – i lyserød kjole og med opsat hår. Med et kæmpestort og uforbeholdent smil betragtede hun byen. Og jeg indså at min planlagte gestus ville ramme hende så mange gange hårdere end hendes far.

Og jeg kørte videre uden at løfte en finger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *