>Hun fik som fortjent

>Fra H. C. Andersens boulevard skulle en kvindelig bilist i går dreje til højre op ad Tietgensgade. Der blev grønt – den universelle farve for “Gi’ den gas!” – og det gjorde hun. Hun lod dog til at overraskes over at en mængde fodgængere gjorde omtrent det samme – og at de endda syntes at mene at de havde førsteret, idet de skulle ligeud, mens hun jo skulle dreje. Så måtte hun holde og vente lige dér hvor – nyt chok – en stor gruppe ventende cyklister satte i gang for også at køre over, nu der var blevet grønt. Dette skete med en del besvær, eftersom bilen spærrede.

Den lyse side af sagen er at det hele udspillede sig langsomt nok til at jeg kunne analysere situationen, planlægge en passende gestus og udføre den på det rigtige tidspunkt; jeg straffede kvinden ubarmhjertigt med mit livs anden veludførte italiener.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *