>Jeg skulle være blevet hjemme

>En arrig kommentar her fra Budapest hvor internettrafikken er klumpet og utilregnelig.

Rejsen herned var uforglemmelig. Allerede ved ankomsten til Kastrup blev jeg bremset af et selskab af menneskelignende skabninger der var for tykke til at gå og som effektivt blokerede passagen mellem terminal 2 og 3 med deres små grimme vogne.

Flyet var mere end en time forsinket, men det forhindrede ikke det snedige lufthavnspersonale i at kræve at passagererne gik til gaten omgående for at vi så kunne tilbringe ventetiden i et trangt glasbur med en fyr på hvis t-shirt der stod “bonderøv”.

Efter en rum tid fik man lov til at komme ombord på flyet. Her var jeg – for anden gang i træk – så heldig at blive placeret på en vinduesplads hvor der af uransagelige årsager ikke var noget vindue. Jeg mener: det var ikke ved en nødudgang, ikke ved en vinge, ikke ved noget som helst særligt, og ved den tilsvarende plads i modsatte side af flyet var der et vindue. Som bonus fik jeg lov at sidde foran en svensk pige som ikke bare sparkede mig i ryggen under hele flyveturen, men som også havde en stemme der evnede at skære igennem den almindelige flystøj – en egenskab der normalt er forbeholdt spædbørn med kolik.

Fremme i lufthavnen blev vi afvist af en buschauffør som ikke ville give penge tilbage på vores knitrende nyhævede matadorpenge. Efter at have vekslet og ventet tyve minutter på næste bus kunne vi så ikke få lov at købe billetter alligevel og tog turen uden billet i håb om ikke at blive skudt ned af fjendtligt buspersonale.

Det bedste ved at være her er uden tvivlt at jeg slipper for DSB-døgnet – et gennemført pendlerfjendsk koncept jeg med gru har læst om på plokblog.

Nå, muligvis mere nyt herfra senere – hvis nogen vover at tisse på min sukkermad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *