>Trafikkærlighed

>Allerede på denne blogs dag 2 ser det ud til at konceptet nærmest smuldrer. Jeg har i dag cyklet gennem alle tre Farimagsgader helt nede fra Vesterbrogade til Østerbrogade – uden at se andre christianiacykler end dem der stod nydeligt og uskyldigt parkeret på fortovet ved cykelhandleren.

Ikke nok med det – jeg har cyklet 19,7 km i dag uden at blive udsat for nogen form for upassende opførsel fra mine trafikale omgivelser. Jeg var endda direkte heldig; da jeg skulle krydse en trafikeret vej ved en ret overset fodgængerovergang, kunne jeg liste lige efter en tyk mand der i en motordrevet kørestol var ude at lufte en lille brun hund. Da bilisterne så den relativt bløde trafikant, holdt de tilbage og lod mig slippe med over.

Og ja, hovedet på sømmet var vel at den skarpe forårssol lunede mine hænder og gjorde mig helt mildt stemt. Kort og godt en fiasko at den blog jeg i går døbte Trafikhad allerede i dag handler om trafikkærlighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *