>Tilbage på rette spor

>Pyha. Bloggen er tilbage på rette hadefulde spor.

Skulle ud igen. Da der blev grønt i et bestemt stoplys, satte jeg farten voldsomt op, fordi jeg ved at jeg på den måde kan nå ned ad en bakke, under en bro, op ad en bakke og forbi det næste stoplys lige inden der bliver rødt.

Ned ad bakken kom jeg, fart kom der på, men under broen valgte en pige – som befandt sig i cykelstiens venstre side – at begynde at cykle. Langsomt og uden at se sig tilbage satte hun sig op på cyklen, slingrede ind over midten, over mod højre side og tilbage på midten igen.

Jeg bremsede op for at undgå at køre ind i hende, blev nødt til at overhale indenom – hvor jeg så igen måtte bremse op for ikke at køre frontalt ind i en kondiløber der fandt det helt naturligt at løbe på cykelstien frem for på det tomme og væsentligt bredere fortov.

Nåede gennem stoplyset mens det skiftede fra gult til rødt, og jeg så rødt, og trafikhadet var tilbage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *