15 thoughts on “>Toget kører ikke videre

 1. >Det er en skam. Men du skal vide at du har gjort en forskel; trafikken glider bedre nu. Christianiacyklerne fylder ikke længere hele cykelstien og DSB har strammet op.

 2. >Arj, altså, Cyclone Bill …
  Måske er du ikke helt så bidende bitter som du var for et år siden, men jeg vil savne dine indlæg og inspirationen det har været for en flinkepige som mig … hvis du altså virkelig mener det …

 3. >Det var sgu da en overraskelse. Kunne den ikke få lov til overleve en dag til? En tur til Kastrup vil garanteret kunne kaste noget galde af sig. Så fejrer vi etårsfødselsdagen i Céret.
  Overlæreren

 4. >Ja ja – du stopper på toppen, og det må man have respekt for. Men husk at det ingen skam er at gøre comeback, og gerne flere gange. Tænk bare på Julio Iglesias…

 5. >Plok: Ha ha – ja, all thanks to me.

  Fru Green: Tak. Jeg mener det bestemt.

  Hr. fader overlæreren: Nej, det må blive munter gravøl i Sydfrankrig i stedet.

  Grann: Netop – det lille “for nu” bliver min kattelem hvis jeg alligevel ikke kan tøjle min trafikharme.

 6. >Æv! håber ikke at der går alt for længe før du vender tilbage med din indebrændte vrede og sure opstød.

 7. >NU? Hvor HT strejker, hvor køreledninger falder ned, hvor ikke engang de respektive informationsnetsider hos selskaberne kan klare den?

  Nu hvor der er så meget at harmes over?

  Indebrændt vrede giver mavesår. Så fortsæt du bare med at komme ud med det :>

 8. >Æuv!!! Men altid noget, at du fortsætter med de to andre blogs.

  Jeg advarer dog om, at der bliver tale om alvorlig blogvrede, hvis du skulle finde på at lukke Bogblog også *true-true* [verbum, ‘at true’, ikke at forveksle med ordets engelske ækvivalent; ‘sandt’. Verbet anvendes her dobbelt, hvilket tjener til at understrege alvoren bag brugen] 🙂

 9. >Æv! Først http://www.janullrich.de og nu ryger altså endnu én af nettets allerbedte anledninger til overspringshandlinger. Det er godt at være så privilligeret at jeg fremover har mulighed for lægge øre til dit inderlige trafikhad in real life.

 10. >Var lige på ferie, derfor det lidt sene svar… Men tak for kommentarerne!

 11. >Jeg betragter Trafikhad som et litterært værk man stadig kan linke til. I øvrigt er langt de fleste af de beskrevede oplevelser og frustrationer jo eviggyldige – i hvert med udsigt til endnu en sommer med nedsat kørehastighed på varmeslåede skinner. Og med udsigt til folks generelle egoisme og mangel på logistisk intelligens såvel med indkøbsvognen i supermarkedet som med køretøjet ude på asfalten. Tak for bloggen!

 12. >Det er slut med trafikhadet, ser jeg nu. O.k. Men hvor kan jeg ellers indlevere en anekdote om en Christianiacykel, der ville overhale en anden Christianiacykel på cykelstien i Smallegade forleden, men i stedet hang fast, så cyklerne hang sammen ved hjulene og spærrede stien helt og aldeles?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *