>Linje E

>I toget ude fra Køge er folk simpelt hen for latterlige. To indvandrere spankulerer rundt i en hel kupé for sig og småråber til hinanden og deres mobiltelefoner. En virkelig fesen blondine sidder og stirrer ud i ingenting mens hendes mobiltelefon spiller musik – ikke i hovedtelefonerne, men bare ud i kupéen. Og det værste er at jeg føler mig mest på bølgelængde med den gnavne gamle mand ovre i hjørnet der tygger på sin kuglepen.

2 thoughts on “>Linje E

  1. >Den nye trend med at høre musik fra telefonens højtaler er frygtelig. Hvis folk så bare i det mindste tog høretelefoner for. Selvom det til tider er lige så højt, som hvis de havde spillet med højtaleren i telefon.

    Men jeg kan godt følge dig, jeg sidder også som den sure gnavne mand i hjørnet til tider og ryster på hovedet over folks adfærd. Og så gammel er jeg da heller ikke 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *