>Hvor var TV2 News-helikopteren?

>Ja, jeg ved godt at verdens øjne er rettet mod Nørrebro (eller Fakse), men hør her: Jeg har influenza, men måtte alligevel ned i Fakta efter forsyninger. Her var en mand meget uforsigtig og kom til at røre ved min arm da han stillede sig bag mig i køen ved kassen. Det var rigtig irriterende. Bagefter så jeg ham gå over for rødt to gange i træk.

4 thoughts on “>Hvor var TV2 News-helikopteren?

  1. >Du kan jo glæde dig over, at du ved kropslig kontakt fik kastet noget influenza i hans retning.

  2. >Jojo, det er rigtigt. Men tænk nu hvis han havde ventet på at der blev grønt lys – så kunne jeg også have hostet ham i hovedet!

  3. >Rørte han virkelig ved din arm? Det var da helt ekstremt forfærdeligt?

    Mennesker er nogle værre nogen.

    God bedring.

  4. >Ja, det var virkelig ubehageligt, selv om jeg ikke tror det var med vilje.

    Og tak – har det bedre i dag. Og blev nødt til at bevæge mig ud i trafikken – intet er så godt at det ikke er galt for noget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *