>Dårlig cykeltur i godt vejr

>Jeg er cyklet på arbejde i dag, for første gang i år. Det havde muligvis været rart hvis min cykel havde fungeret ordentligt. Men mine pedaler sidder på en eller anden åndssvag måde løst inde i det jeg tror hedder kranken – det vil sige at man ikke bare kan dreje pedalerne rundt, men også vippe dem til de forkerte sider. Og så er det at jeg ser sådan et lagkagediagram for mig – et diagram der viser at to femtedele af mine kræfter går direkte ud i stellet i stedet for at blive omsat til fart. Bidrag til reparation af cykel kan indbetales på konto 6610-4070702.

3 thoughts on “>Dårlig cykeltur i godt vejr

  1. >Det er meget, meget trist at læse om unge menneskers benkræfter, der spildes på tomt arbejde. Jeg har fluks indbetalt et beløb til udbedring af skaden, i håb om at det kan trækkes fra på selvangivelsen som almennyttigt formål.
    Overlæreren

  2. >Ha ha – sådan skal en far være! Fem kroner er der gået ind fra dig – så siger jeg tak. Men min bror har altså indbetalt 12 kroner…

  3. >Det er bare for at blære sig…
    Så får du sgu en ekstra tår kaffe på Grand Café, når du kommer herned.
    Overlæreren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *