>Hjertelighed frabedes

>Man tørrer ikke sin mund i dugen. Man siger godmorgen til sine kollegaer om morgenen. Man spørger ikke en dame om hendes alder. Man spiser op. Og så videre – uskrevne regler er til for at blive overholdt.

Derfor har jeg også meget svært ved at acceptere gymnasieelevernes opførsel i S-toget om morgenen. Pigerne er ikke så slemme; de sidder bare og gør sig umage for at tilpas lækkersure ud. Men drengene forsøger krampagtigt at tillægge sig selv lidt misforstået mandighed ved med store armbevægelser at give hånd til hinanden hver evig eneste morgen.

Det gør man bare ikke! I ser hinanden dagligt, for fanden altså! Giv hånd når I mødes i byen om fredagen eller når en af jer holder morgenfødselsdag – i toget er det mere end nok bare at nikke – eller sige “hej”, tops.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *