>Fuga

>Jeg holder for rødt. Bilerne holder for rødt. Der er rødt. Bilerne kører frem. Det grønne bud holder for rødt. Det grønne bud kører ind foran bilerne. Bilerne kører frem, det grønne bud kører ind foran bilerne, jeg kører ind foran det grønne bud. Jeg håber det grønne bud vælter. Bilerne holder for rødt. Flyttebilen holder i vejen. Jeg kører ind foran flyttebilen. Flyttemanden håber jeg vælter ind foran bilerne som ikke længere holder for rødt. En christianiacykel holder stille, selv om der er grønt. Det grønne bud kører udenom christianiacyklen. En gammel mand løber for at nå sit tog. Bussen bremser hårdt op. Der er rødt. Det grønne bud kører uden om bussen, og den gamle mand håber han vælter ind foran bussen når der bliver grønt. Kvinden med barnevognen går over. Der er grønt. Ville et rødt bud holde for grønt? Det grønne bud håber bussen vælter. Flyttemanden håber kvinden vælter, og at han griber hende, og at hun flytter hjem til ham. Kvinden med barnevognen håber bussen vælter ind over det grønne bud. Den gamle mand holder for rødt. Der er rødt. Bilerne kører frem. Tor Nørretranders kommer gående. Jeg holder for rødt. Christianiacyklen kører frem. Den gamle mand løber uden om kvinden med barnevognen. Flyttemanden håber at den gamle mand ikke når sit tog. Jeg håber flyttebilen vælter ned over flyttemanden. Bilerne holder for rødt. Flyttebilen kører frem og overhaler det grønne bud. Jeg håber flyttemanden kører flyttebilen ind i christianiacyklen. Den gamle mand håber jeg vælter. Jeg holder for rødt, og bussen kører frem. Kvinden går på fortovet med sin barnevogn. Bussen stopper ved et stoppested. Tor Nørretranders begynder at løbe. Bilerne holder for rødt. Jeg håber Tor Nørretranders ikke når bussen. Kvinden med barnevognen håber den gamle mand når sit tog. Christianiacyklen holder for rødt. Tor Nørretranders når bussen. Flyttebilen kører frem. Det grønne bud håber barnevognen ikke vælter ind foran bussen. Den gamle mand når ikke sit tog. Der er rødt. Bilerne holder for rødt. Jeg holder for rødt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *