>Tak for en vidunderlig aften

>Jeg vil gerne sige tusind tak til de gæve folk hos DSB S-tog for en rigtig skøn aften i deres varetægt.

Hjemrejsen – som burde have taget præcis 15 minutter – tog præcis 60 minutter. Ved ankomsten til stationen viste skiltene en forsinkelse på 3-4 minutter. Samtidig kunne DSB på skærmene oplyse at der kunne forekomme udfald i den ellers så regelmæssige og troværdige informationsstrøm fra skærme og højttalere, idet de var i færd med at gennemføre forbedringer af netop denne informationsstrøm. Ikke dårligt!

Forsinkelsen blev imidlertid større og større, og efter tyve minutter foreslog lokomotivføreren fra et forbipasserende S-tog de ventende passagerer at tage hans tog, uanset hvor man skulle hen, og så skifte senere. Det gjorde jeg så – og stod af på den anbefalede station.

Her var mit tog det næste der skulle afgå – og jeg havde fornøjelsen af at se minuttallet til dets afgang flippe rundt og rundt, fra 60 og ned til 0, og rundt igen og igen. Efter en rum tid faldt den til ro på 41. Jeg besluttede at forsøge mig med et regionaltog i stedet. Det kunne så tage mig til en station der på S-togsnettet egentlig var et stop for langt – hvorfra jeg så kunne gå hjem.

Tak igen – og jeg glæder mig allerede til næste gang vi ses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *