>Oslo får et tital

>Til min egen overraskelse må jeg blankt indrømme følgende: trafikken i Oslo er aldeles udholdelig. Man kunne dedikere en hel blog til byens andre dårlige sider, men selve trafikken er faktisk hæderlig.

Én grund til denne uventede oplevelse kan være at jeg i løbet af det fire dage lange ophold tilbragte de fleste dagtimer indendørs i én bygning, hvilket betyder at den samlede transporttid i løbet af opholdet har været overskuelig. En anden og måske væsentligere grund er at der generelt bare ikke er særlig mange trafikanter i Oslo – dvs. færre generende elementer på min vej. Det lave antal trafikanter hænger naturligvis sammen med at der i det hele taget ikke er udpræget mange mennesker i Oslo – hvilket igen ikke overrasker når man tager det håbløse klima og det helt absurde prisniveau i betragtning.

Jeg giver trafikken i Oslo karakteren 10 for den udmærkede, men noget rutineprægede præstation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *