>Husk walkman

>Da jeg i går skulle ind til byen og allerede var lidt sent på den, opdagede jeg at min cykel var punkteret. Jeg besluttede at tage toget i stedet og nåede lige at tage en bog med – men, ak, ingen walkman. Det fortrød jeg.

Det er ikke let at læse når man er omgivet af snakkende mennesker, så jeg var glad for at de to sorte mænd i kupéen snakkede fransk – et sprog jeg kun forstår hvis det bliver talt direkte til mig og meget langsomt. Desværre slog de på et tidspunkt over i engelsk, og mod min vilje erfarede jeg følgende: Den ene var dels chokeret over at have fundet ud af at den anden var homoseksuel, dels over en række brikker der faldt på plads når han spurgte om relationerne til nogle bekendtskaber: “I fucked him!” – “Ha ha ha ha ha” – “Ha ha ha ha ha”. Kun da de på et tidspunkt skiftede til fransk igen, fik jeg læst et par sider i min bog.

På hjemturen gik det ikke meget bedre. Det sidste tog kører ganske tidligt og er derfor især befolket af dem der er for kedelige til at blive og drikke mere end én øl efter filmen. Blandt disse var de to gymnasieelever 20 cm fra mig der ikke kunne lade være med at røre ved hinandens lår – og det noget ældre par hvor fyren lignede en chefens-søn-udgave af Nicolas Bro og hans date en lille pige der havde været på rov i sin mors makeup. Under hele turen grinede de to højlydt mens de med skræmmende indlevelse reciterede reklamer de havde set i biografen tidligere på aftenen.

I dag vil jeg lappe min cykel og oplade min walkman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *