>Ordinære nederdrægtigheder en masse

>I går aftes kunne jeg ovenpå den ulidelige oplevelse i Fakta mærke på mig selv at jeg ikke var parat til at konfrontere nogen christianiacykler på Farimagsgaderne. Derfor valgte jeg en alternativ rute der imidlertid viste sig at byde på den ene nederdrægtighed efter den anden. Fodgængere der stod lænet ud over cykelstien, højresvingende biler der lige kørte lidt for langt frem, minutlange overhalinger foretaget af stædige husmødre der dermed blokerede alle andres muligheder for at overhale, vejarbejde og afspærringer, uopmærksomme og slingrende cyklister… og så videre.

Denne morgens cykeltur bød på mere af samme skuffe – plus en ganske uforløst tur ned ad den ellers så prægtige Valby Bakke – og senere en pige der fastlåste et helt felt af morgensure cyklister ved at placere sig skråt bag en meget langsom kvinde, så ingen kunne komme forbi og var tvunget til at passere Glyptoteket med 14 km i timen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *