>Spisevogn

>Når jeg hver morgen løber for at nå et bestemt tog, er det fordi det er hurtigt. 11 minutter tager turen derfra – nøjagtig 15 minutter mindre end S-toget bruger på samme strækning.

Men intet er så godt at det ikke er galt for noget. For toget kører hele vejen til Aalborg, og den tur tager 4 timer og 43 minutter. Mine medpassagerer har med andre ord potentielt set en dagsrejse foran sig, og det får dem til at opføre sig derefter. Farvel til den gode ro og orden som almindelige pendlere udviser – goddag til smasken, støjen og transport af børn, som man ellers kun kender fra de værste helligdage.

I dag lykkedes det således en medpassager – som efter alt at dømme skulle langt, langt op i Jylland – højlydt at fortære 7-800 gram frugt på den korte tid (som sagt 11 minutter) som jeg tilbragte ved hendes side. Umanerligt irriterende var det, og jeg greb mig selv i at ønske at jeg ikke havde nået mit tog, hvilket muligvis havde irriteret mig endnu mere, og det gør mig forvirret omkring hvad der i grunden er allermest irriterende, og alene denne uafklarethed får mig til at koge over af ustyrligt og ubønhørligt raseri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *