>Jeg synes også gratisaviser er åndssvage

>Alle taler om gratisaviserne hele tiden. Jeg selv har også gjort det en gang før. Nu er jeg parat med mere brok i kategorien mediekritik-trafikhad / mediehad-trafikkritik.

Hver eneste morgen klokken 7:59 kan man træffe mig på København H. Jeg kommer løbende op ad rulletrappen fra spor 11-12 som et uafvendeligt småforsinket S-tog netop har bragt mig til. Oppe i hallen spæner jeg slalom mellem mindre travle pendlere hen mod spor 5-6 hvor jeg på et hængende hår når 8:00-afgangen vestpå.

I dag nåede jeg det ikke. Jeg så toget sætte i bevægelse og forsvinde i horisonten.

DSB S-tog bærer naturligvis deres del af skylden for de sædvanlige tre minutters forsinkelse. Men i dag følte jeg i mit hjerte at den største synder var de to kæmpefjolser – begge udsendt af Nyhedsavisen og strategisk placeret ved toppen af rulletrapperne – som med mere end almindeligt udstrakte arme forsøgte at få mig til at acceptere det tarvelige produkt de begge var tungt læsset med. Det lykkedes ikke for dem – men de havde stor succes med at bremse mig i de helt afgørende sekunder.

Den mest raffinerede hævn ville selvfølgelig være at nærlæse Dato og 24timer og voldshoppe disses annoncørers produkter. Men jeg ender nok med noget mere primitivt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *