>To iagttagelser fra en overstået weekend

>For en trafikhader er løsningen ikke at tage bilen, kunne jeg konstatere i morges. Som passager i en bil på vej fra provinsen og ind ad Københavns indfaldsveje blev jeg skiftevis muggen og lettet, muggen og lettet, i takt med at køerne strammede deres greb og gav slip igen. Jeg vidste godt det var slemt, men ikke slemt.

Næh, løsningen er snarere vandvejen. Ude på vandet er der masser af plads. Især i pisregn kan man bevæge sig frit omkring i fx kano eller kajak og accellerere, bremse, dreje eller bare lade sig drive, uden at komme i nærheden af andre trafikanter.

Jeg føler med de hårdt prøvede privatbilister og sender samtidig en misundelig hilsen til søens folk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *