>Paranoid supermagt skaber trafikkaos

>Trafikhad er ikke en politisk blog. Men altså:

I dag blev Dag Hammerskjölds Alle afspærret i begge retninger fra Oslo Plads til Trianglen. Brandbiler, ambulancer, politibiler og selveste Rulle-Marie mødte op. Hvorfor? Fordi en ældre herre med hang til at samle ting op på gaden besøgte USA’s ambassade for at få et visum. Et kompas og en lommekniv i hver lomme udløste en omfattende bombealarm. “Det er en storm i et glas vand. Det er helt vanvittigt. Han var bare sådan en samlertype eller klunser med et par dimser i lommerne der skulle ind og have et visum,” fortalte en vicechefkriminalkommisær bagefter til Politiken.

Og jeg hidser mig op! Det land har om noget storhedsvanvid og cementerer deres i forvejen alt for store indflydelse ved konstante magtdemonstrationer – der i sidste ende bare går ud over almindelige københavnske trafikanter.

Indrømmet: min trafik-USA-harme er også sparet op med renter fordi jeg aldrig fik skrevet om ambassadørens 4. juli-festligholdelse. Han havde indbudt 2.500 gæster til sin privatbolig i Skovshoved – og fik politiet til at indføre afspærringer og stopforbud på gader, gangstier og villaveje i en stor omkreds. Der var endda flyveforbud over området!

Nåja, undskyld. Trafikhad er ikke en politisk blog – det skal (vist nok) ikke ske igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *