>Mod alle odds

>I går tog jeg på en endagstur til Midtjylland. På vej hjem i nat blev jeg med henvisning til denne blog spurgt hvad der så havde været dagens dårligste trafikoplevelse, og svaret var egentlig skræmmende: det værste var eftermiddagens togtur fra København H til Roskilde.

Al resten af dagens transport foregik på cykel, gåben og især i bil. Og med fuldbyrdet krydsning af Storebælt og anden jysk omgang skulle man mene at dagen kunne byde på større og mere ulidelige trafikoplevelser – men alligevel var det strækningen på 30 km som DSB havde ansvaret for, der tog prisen som den værste.

Togene var forsinkede og aflyst efter alle kunstens regler – fire forskellige tog og halvanden time tog det os at komme cirka en tyvendedel af dagens 600 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *