>Efterlysning: perfid bemærkning

>De fleste kender oplevelsen af at man først efter et par timer kommer i tanke om lige akkurat dét man skulle have sagt i en eller anden situation. En sviende, sarkastisk og velturneret replik – der bare lige kommer for sent.

Men jeg venter altså stadig på den tilpas flabede frase jeg skulle have udstødt i trafikken i nat. Der var en kvinde der uden varsel trådte fra fortovet ud på cykelstien (i øvrigt kun ganske få meter fra det sted hvor jeg nær var blevet halshugget i pinsen). “Det er en cykelsti, det her”, lød mit totalt tamme forsøg på natlig trafikfjendtlighed… og det værste er at jeg nu – i ædru tilstand – endnu ikke er kommet op med noget bedre.

Nogen forslag?

5 thoughts on “>Efterlysning: perfid bemærkning

  1. >Af banen, dit skamslidte skøgeskræv af en smatkassehore, eller jeg pløjer dig..

  2. >Jeg vil skide på din senildemens, få din skindpose af et runkent sveskelignende skrog væk fra MIN rute, eller din rollator genanvendt i Kina som køkkenarmatur!!

    SÅ SOV DOG IND DIN ILTBERØVER!!!!

  3. >J r 2talt crazzy m d hr, dem fra frit2eren skriver ozz nu… 2talt nize! Sez tozzer:Op

  4. >Fjern dit lort fra min åsyn, ellers vil den behandling jøderne fik i Auswitch af Dr. Mengele, virke både human og en rationel måde at omgås mennesker, i forhold til den måde jeg fjerner dig fra kørebanen!

  5. >Kære Cyclone Bill.
    Du har her været udsat for et klassisk eksempel på ignorance, og her skal du vise dig som en holdspiller. “Take one for the team” som man siger.

    Den rette fremgangsmåde er ikke at råbe noget efter denne kvinde. Istedet vil jeg foreslå dig at stå af cyklen stille og roligt, for herefter at hamre kvinden i jorden. Derefter vil en passende gestus være at losse en halvandenliters cola flaske så langt op i skrævet på hende som muligt.

    Dette vil få kvinden til at forstå at hun har begået en fejl…

    Beskriv eventuelt hændelsesforløbet så andre forbipasserende, og pressen kan se hvad der ligger til baggrund for hændelsen.

    Dette kan skrives på et stykke papir, eller med en lodekolbe på kvindens ryg…

    Tilsvarende behandling kan med rette, udføres på folk som sparker til sagesløse dyr…

    Jeg ønsker dig held og lykke.

    Mvh. Dr. Insane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *