>Trafik er for had hvad sex er for kærlighed

>Rådet for Større Færdselssikkerhed har gennemført en kampagne for at få folk til at tale pænt til hinanden i trafikken. I en pressemeddelelse skriver de blandt andet:

“Når trafikken spidser til, bliver mange trafikanter irritable og enkelte lader frustrationerne komme ud af munden. Mindre pæne gloser flyver gennem trafikken – til ingen verdens nytte! Når man tager hjertet med i trafikken udviser man overskud og trækker på skuldrene. Vi kommer ikke hurtigere frem – uanset hvor meget der råbes og skældes ud.”

Altså undskyld, men hvad tænker de dog på? Lad skældsord gjalde, lad fuckfingre flyve i vejret, lad råb og brok og gråd lyde i gaden. Gør det til dit mål at fremsætte mindst én trussel om korporlig vold hver dag.

Glem ikke at trafik er for had hvad sex er for kærlighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *