>Irma tur/retur

>Måtte over i Irma og købe et par småting. Det var ikke sjovt; Irmas kunder og ansatte er meget dårlige fodgængere. Der var en regulær trafikprop omkring ris- og pastaprodukterne hvor en kunde havde stillet et spørgsmål til en servicemedarbejder. Hun kunne åbenbart ikke svare fyldestgørende og fik hjælp af en kollega. De tre blokerede – med hjælp fra en yngre ansat der stod ved siden af på en lille skammel og fyldte varer på hylderne – hele gangarealet og forhindrede dermed at jeg kunne komme hen til kasserne. Da opløbet efter adskillige sekunder opløstes, kunne jeg passere – for blot at blive bremset af fritgående handlende der cruisede ned ad gangene i et meget lavt tempo og præcis midt på Irmas smalle gange, så ethvert forsøg på overhaling var udelukket.

Endelig ude på vejen igen måtte jeg vente i næsten et minut på at kunne komme over vejen. I løbet af hele mit ufrivillige stop måtte jeg lægge øre til en meget lille og meget vred hund som iklædt en rød dragt ventede på sin ejer inde i en rød Alfa Romeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *